stockholm

Hejsan! Nu har jag kommit hem från stockholm och det var en av dom bästa händelserna under hela sommaren 🙂 . Jag fick massor köpt och jag är jättestolt över allt jag köpt. Jag tänkte att jag först gör ett inlägg om själva resan och sen ett skillt haul inlägg, ok? Bra! Då kör i gång.

På fredag åkte vi in till stan för att packa och ca kl. 15.30 var vi färdiga så vi gick till terminalen för att möta upp våra kompisar som skulle komma på samma kryssning. Vi checkade in och gick ombord för att se vår hytt. Vi lämnade våra resväskor i hytten och gick raka vägen till simbassängerna. De hade renoverat där och de var riktigt mysigt och roligt. Senare på kvällen åt vi middag på en italiensk restaurang och hade det trevligt.

På lördag landadet vi i Sverige och mamma, brorsan och våra kompisar gick till Grönalund medan pappa och jag fortsatte till stan. Där shoppade vi 😉 . Vi gick in i många butiker och jag fick med mig några saker. Efter några timmar på stan så mötte vi resten av jänget och gick och äta lunch på Grodan, de var jättegod mat där! Dagen gick fort och vi måste snart återvända till båten. På båten så gick jag runt och kollade i lite butiker medan resten av jänget var och simma. Inga fynd dock…

På söndag(idag) så landade båten 10 i Helsingfors och då var det dags att ta sig hem. Vi åt en god frukost och kom med glada miner hem. Hemma packade vi upp och sen packade vi ner det vi behövde till landet och sen så var det bara att sätta sig i bilen och så var man på väg i igen.

sthlm collage sthlm+mumis födis 123 sthh sthlm+mumis födis 060 sthlm+mumis födis 117                                                                          xoxo Louise

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s