IRL

Säriöst, jag såg just världens bästa film ever! Den heter IRL ( =in real Life). Den filmen bringer både glädje och sorg. Den är så rörande i vissa fall. Filmen är baserad på en film som heter BenX och den är baserad på en riktig historia. Filmen är då svensk och gjord i Sverige.

Filmen handlar om en pojke(Elias) som blir mobbad i skolan och näte. Ingen vuxen har som vanligt ingen aning om det. Elias spelar mycket dataspel och där så har han en partner med namnet Scarlet. Scarlet och Elias har spelat som partners i ett år och Scarlet tycker att de borde träffas på plattan i Stockholm. När Elias ska till plattan så blir det förhinder tack vare “mobbarna”. Elias får se Scarlet men vågar aldrig gå fram till henne. Elias bygger upp en dröm om Scarlet och honom där de kommer på en massa för att besegra mobbarna. Tyvärr så lyckas det inte.
Till sist blir det helt för mycket för Elias och han håller på att t självmord… 😦 Som tur så ser hans pappa vad som händer och då hinner han rädda honom. Elias, pappa och två av Elias trogna kompisar hittar på e lösning. De ska lura att Elias dog inför hela Sverige så att mobbarna tar det på allvar.
Filmen slutar som vanligt bra! 🙂 Jag berättade kanske hur et slutar men jag lämnade bort så sjukt mycket att det inte är sant!! Jag hoppas att ni ser filmen och den borde visas i skolor för mobbing borde sluta för det är så hemskt. Ingen absolut ingen INGEN borde få stå ut med varken mobbning eller nätmobbning! Det är så hemskt att det inte är sant. Och om ni vet någon som blir mobbad ska ni säga till en vuxen genast fast den som blir mobbad inte vill det! Hoppas att ni förstod! 😉
xoxo Louise
Klicka för att titta på filmen!
IRL
Mobbning

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s